workshops

U kunt het hele jaar door een workshop boeken. Deze workshop wordt dan aangepast op het seizoen en de wensen van de klant. Dit kan ook voor een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld: een babyshower, kinderfeestje of vrijgezellenfeest.

 

Verder zijn er regelmatig speciale seizoen workshops waar u zich voor kan opgeven.

Denk hierbij aan het herfstseizoen, pasen, en natuurlijk kerst!

Wilt u met een grote groep of voor uw bedrijf een workshop boeken? Dit kan zowel in de workshopruimte als op locatie. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

 

Standaard duurt een workshop 1½ á 2 uur onder het genot van een kopje koffie of thee.

cursus

In de cursus leert u de basistechnieken van het bloemschikken en het ontwikkelen van creativiteit. De lessen zullen aansluiten op het seizoen en u gaat verschillende bloemschikstijlen uitproberen. Het cursuspakket bestaat uit 6 lessen en de les is 1 keer in de 2 weken.

Voor de starters is er een starterspakket met gereedschap. Het is belangrijk om juist gereedschap te gebruiken voor het bloemschikken. Het pakket bestaat uit een snoeischaar, mesje, allesknipper en een klosje touw.

De kosten zijn € 225,-. U krijgt hiervoor de bloemmaterialen en benodigdheden. (Exclusief de ondergronden en het starters pakket.) De ondergronden mag u zelf meebrengen of kunt u bestellen met 10% korting. Het starterspakket kost eenmalig € 50,-.

 

 

 

Ja ik wil op de hoogte gehouden worden!

mocht u nog vragen hebben of opties willen bespreken, neem dan contact met mij op.

Inschrijven voor een workshop kan via de webshop. Voor het deelnemen aan een cursus kunt u met mij contact opnemen.

Op de hoogte blijven van alle workshops en de cursus? Geef uw e-mail adres hieronder op voor de workshops en cursus. Zo blijft u op de hoogte van alle recente workshops en de start van een nieuw cursusseizoen.

 

Stuur nu een bericht!